3 Domain untuk Dimenangi dari abdulfarique.com dan mohamad faiz.com!


Salam semua , kali ini Kodet nak share contest yang terbaru yang belum lagi orang ramai join dan peluang untuk dapat domain sangat cerah . So jum join sebelum terlambat . Contest yang dianjurkan oleh AbdulFarique dan Mohamad Faiz dan juga kerjasama ihosterz dan zamnetwork .

First apa yang korang kena buat ialah patuhi syarat – syarat untuk merebut 3 domain . Ini syarat – syarat untuk join .

  1. Buat satu blogpost bertajuk โ€œContest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan mohamad faiz.com!โ€
  2. Copy banner yang di atas dan ‘link’kan kepada www.abdulfarique.com.
  3.  Copy ayat di atas dan link kepada page masing-masing
  4. Buat satu blogpost review tentang blog www.abdulfarique.com
  5. Copy dan paste link korang kat bahagian komen di mohamad faiz.com
  6. Copy banner di bawah di blog korang

Itu saja syaratnya . Mudah lagi dari contest yang lain – lain sampai kena tag 3 orang kawan kan? Sebelum tu korang kena ingat untuk buat 1 review tentang blog AbdulFarique . Tengok saja contoh aku review blog AbdulFarique ni . Sebenarnya aku pun join jugak itu pasal aku buat review .


Review Blog AbdulFarique

Info Mengenai AbdulFarique
Mula mencuburi bidang penulisan pada tahun 2008 . salah seorang yang malas belajar disekolah tetapi suka belajar dari pengalaman hidup . Mempunyai cita-cita menjadi seorang designer multimedia dan seorang pegawai tentera . PEnulis seorang yang suka menaip , suka berforum (rockapak.org) , suka menulis , cepat terbuka fikiran , dan seorang yang suka bergurau . Nekad dengan keputusan hidup , Penulis yang dahulunya gagal dalam pelajaran cuba bangkit semula dari tidur dan ingin bercita-cita mengambil spm semula . dan satu lagi , penulis memang tak hensem . ahakss~~

Ada apa dengan blog AbdulFarique?
Sebenarnya dalam 2 -3 hari ini Kodet sering jugak ke AbdulFarique untuk blogwalking . Masa nak blogwalking tu ada la baca entri – entri pengalaman penulis 10 Sebab aku tak suka naik bas dan Bagaimana nak elak dari dikejar anjing  serta Aff Suzuki Cup Malaysia vs Vietnam. Blog AbdulFarique ni kebanyakkan entrinya melalui pandangan peribadi dia . Ini ialah sesuatu yang menarik sebab bukan semua blogger dapat tulis entri sendiri tanpa copypaste blog lain . So bravo to AbdulFarique . Kodet pun tak boleh tulis banyak – banyak sebab Kodet belum baca lagi semua entri di dalam blognya . Kodet harap sangatlah dapat menang sebab Kodet juga nak domain sendiri supaya lebih senang untuk linking dan share – share dengan geng .
Blog ini juga memaparkan tutorial@guide , contohnya Macam mana buat Url Favicon .


5 Responses

  1. Abdul Farique says:

    terima kasiih kerana join :p
    boleh tahan ๐Ÿ™‚

  2. athirah says:

    menarik ^^

  3. Abdul Farique says:

    Athirah , kalau da menarik tak kan tak nak join . Baru Kodet orang pertama yang join .. rugi tak cuba ๐Ÿ™‚ .

  4. Armiza says:

    beshh jugak nie..^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *