[4 Foto] Pemuda ini sedang membelah perut Naga

 

naga

Naga merupakan makhluk mitos atau khayalan sahaja, yang bererti tidak mungkin ada di dunia nyata, tetapi di China ada seorang pemuda yang sedang membelah perut seekor Naga.
Mungkin untuk dijadikan ubat kuat. Tidak banyak maklumat yang didapati disebalik gambar ini, juga tiada sebarang maklumat tentang pemuda ini dan dimana dia menangkap Naga ini. Segalanya di rahsiakan.
true dragon_1

Ramai yang mengatakan Naga ini adalah palsu, tetapi setelah pemeriksaan lebih dekat dari gambar-gambar diatas didapati Naga yang dipegang pemuda ini memang Naga asli, Inilah buktinya :
1 – Pemuda dalam gambar ini menunjukkan reaksi semulajadi seorang manusia semasa membelah perut seekor binatang (dia tidak sedar kamera mengambil gambarnya)
naga_52 – Ada seekor anjing yang sedang memainkan ekor Naga tersebut dan ini jelas bukan rekaan photoshop.
naga_4Ulasan alamcyber2020-Mungkin binatang berbentuk Naga ini wujud di negara China. Cuma tidak di dedahkan oleh media sahaja atas sebab-sebab tertentu. Terpulang kepada anda untuk mempercayainya atau pun tidak.
 

Carian Google


2 Responses

  1. Kim Aimie says:

    Baik aku bela naga tu, Nanti bole jadi dragonball :D hahaaha. Tapi kenape naga ni kecik?tak macam dalam citer Dragonball, how to train your dragon? tak sameeeeeee!! >.<

    • Komai says:

      Sebab naga ni tak cukup khasiat.. Hehe takdelah.. Mungkin laki ni tak sabau sangat nak melantak binatang ni.. Apela, pupus sudah.. Ini semua angkara manusia lelaki ini!! Hahahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

\