9 Blogger Hot Part 1

Ini adalah blog – blog yang aku tahu aktif dan friendly pada bulan Mac melalui survey dan penelitian aku . Kalau tak masuk tu jangan kecewa sebab korang tak pandai promot . Mungkin akan ada di part 2 mungkin .
Kalau terasa hati komen aku , tutup blog . Aku komen ikhlas je . Perbetulkan apa yang salah tu .

Azfar9897 aka Ujang – Erti Kehidupan
Blog dia ni mula hot selepas selalu disebut oleh blog – blog yang bajet popular macam benashaari , faizalfredley , dan geng – geng sahabat blogger . Blog ini selalu diserang anonymous yang bernama Zaki . Tabahlah wahai kawan

SyedGraphix
Blog dia ni terkenal dengan design blog dia yang warna – warni . Terkenal di Sahabat Blogger , rajin je post kat group SB . Dia ni gak pandai promot blog sampai satu entri berpuluh – puluh komen . Baru – baru ni ada Lisa Surihani balas Tweet dia .

Klik sini untuk sambung baca


28 Responses

  1. woot woot says:

    LoL apesal aku ade sekali ?

    ko patot buat huraian

    iniwootwoot : blogger paling banyak musuh serta dibenci masyarakat blogger..seorang yang bajet bagos..

    aku rase itu lagi sesuai doh

  2. aliarosli says:

    hahhahah,adeh

    memang tabik dorang

    kene usehe jugak nie

  3. ARCβ„’ says:

    peh dasat taruk nama sendiri. salute

  4. Jack says:

    blog aku tak ada ke..hahaha..xla..memang hebat2 semua blog mereka ni..termasuk orangnya sekali..haha

    <a href="http://jackcostelo.blogspot.com>flyhigher</a&gt;

  5. Dawa says:

    blog2 yg tersenarai ni semuanya selalu ER masuk tiap2 hari

  6. nescafe_ais says:

    Wah..Nice..kena usha ni…

    IKLAN COOL>

  7. arep_lockermonth says:

    huhu,,,setengah je yg arep kenal~

  8. SyedGraphiX says:

    hahaha.adoi. thx kodet πŸ™‚

  9. Nisa Kay says:

    huiiii saya tersenarai?? alamakkk.. segannyew sayaa…
    saya bukan hot macam yg lain..
    ehhehe kenapa dgn pemakaian sy ?
    πŸ™‚

  10. izwanyusof says:

    ok r tu promote link sendiri ..sape lagi tak promo kalau bkn kita.. hehe.. analyze baik nampak.. nice2..

  11. Chybee says:

    blog2 terbaik dari ladang! πŸ˜€

  12. mOoN says:

    yup…mereka semua sgt hot!! πŸ™‚

  13. eddy says:

    nanti aku pulak..ahhahah…:P…just joke

  14. Amirrah Zawani says:

    kodet kodet.. hehehe!! =p

  15. Ujang9897 says:

    hahaahah…

    siot jer.., nway thanks bro..

    Baik la SIFU..pantang larang akan di jaga..=)

    Zaki dah jadi baik..=)

  16. Sekandung says:

    hehhh…memasing dengan gaya penulisan tersendiri….cayalah..

  17. Haz says:

    Nak masuk jgk..
    hehe πŸ™‚

  18. Firdaus Kasim says:

    best ke jadi popular? hehe

    Entri Terbaru Saya :
    Fungsi Sebenar Pisau Pencukur Adalah Untuk Melebatkan Bulu

  19. Anonymous says:

    semua aku kenal kecuali yg last tue….faizal fredley…blog entah apa2…bajet bagus main seo…

  20. Anonymous says:

    faizal fredley terlalu emo….aku benci blogger macam tue…..bajet hensem….org nak buat vlog dia pun nak buat vlog jugak..suara macam haram…

  21. MamaIeta says:

    macam mana nak popular macam diorang eyek? best ke popular?

  22. DDFABULOUS.COM says:

    tq coz listkan blog DD dlam nie…pasal sluar pendek tu DD sendiri pun x nak la komen banyak…heheh…

  23. Izamir Ridzwan says:

    aku suka baca blog ujang..! syok.. santai gedik

  24. blog-tips-kurus says:

    ye, saye bace entry ini & akan terjah 9 bloggers itu. πŸ™‚

  25. Mah@mahu says:

    Tahniah lah pada yg tersenarai ni.. terutama kepada dD memang selalu jumpa dia hehehhee..

  26. Pendekar Berkuda says:

    pergh…ada anonymous hentam Faizal Fredley??? keh keh keh….blogger nih apesal la bengkek sangat seyh??

    Biarlah dia…dia bukannya pernah kata dia bagus main SEO pun… yang si blogger nyamar jadi anon ni lagilah pengecut… hahha…

  27. Faizal Fredley says:

    wow aku baru perasan ngn cik anon ni….hhahaa..lawak jer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *