Andai aku mempunyai ilmu Forex , pasti aku popular

Ilmu blogging aku dah tahu serba sedikit . Ia juga memulangkan hasil yang lumayan untuk aku sebagai pelajar . Memandangkan aku dah tahu ilmu blogging , aku juga teringin menguasai ilmu Forex . Tapi setelah aku menggunakan enjin carian , aku mendapati Forex adalah 5x susah daripada blogging .

Ia memerlukan pemikiran dewasa iaitu aku tak mampu miliki sehingga aku dewasa . Bukan senang nak dapatkan pemikiran macam tu . Lagipun aku faham konsep , tapi aku tak tahu dari mana nak bermula . Bagaimana aku nak tanya orang macam mana nak dapat duit melalui Forex ? Tak banyak yang mempunyai ilmu Forex .

Yang mempunyai ilmu Forex ialah usahawan internet yang membuat e-book . Huh , kalau boleh tanya pun mesti dia takkan jawab soalan aku free – free .

Jadi nak tanya ada sesiapa (blogger) yang tahu mengenai Forex , yang sudah berpengalaman dengan Forex ? Aku harap ada , aku teringin nak belajar Forex ni .

Bagi yang tak tahu apa itu Forex , boleh tengok sini .


8 Responses

  1. Puteri Iqa Izyan says:

    semoga impian tu tercapai :))

  2. EZAN IDMA says:

    wah utk org2 yg berpengetahuan tggi je kot? hehe

  3. ecadwinkyasha says:

    forex best 😀
    duit income je.tapi kalau rugi,tak sapa dpt tolong.btw,if u around sabah..there will be forex seminar on 28hb/mei/2011.

  4. miss ryrinn _ angin says:

    saya rasa saya tahu sape boleh tolong anda .

  5. Dawa says:

    Forex ni perlu ada ilmu selok belok psl setiap bisnes yg ingin diinvest. forex ni byk bermain dgn spekulasi, so saham akan lebih efek dgn spekulasi berbanding performance syarikat. satu lg kena ada courage utk gagal. bukan courage utk berjaya.

  6. !! Kodet !! says:

    @Puteri Iqa : tak tahu la sebab forex ni kena bwk kluar modal dlu..

  7. zuar says:

    aku pun main forex..^_^

  8. Muhamad Luqman Hakim Mahmud says:

    kawan aq pon main forex..tapi kedekut ilmu tak mo share cara die main..!!kentut pnyer kawan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *