Bila menang baru kami sokong , kalah …

Ramai orang yang minat lagi liga eropah dari liga tempatan . Kalau aku tanya kebanyakkan penyokong MU , Arsenal , Chelsea semua ni bukan kenal sangat pemain Malaysia . Kalau kenal pun Safee Sali ? Khairul Fahmi ? Itu pun sebab keluar surat khabar dengan tengok berita sapa sumbat gol sapa tangkap bola .

Tapi korang mana kenal yang main defend , midfield ngan backup striker yang lain . Kalau tanya star – star kat Spain semua korang tau . Villa , Torres , Iniesta , Puyol , Casillas << ni ja aku tau haha . Cuba kalau pemain Malaysia . Berapa je korang kenal ?

Klik sini untuk sambung baca


9 Responses

  1. syafiqsulaiman says:

    aku malaysia tetap malaysia..
    msia maen aku pergi stadium..

    then, arsenal tetap arsenal..
    hahaha..

    kodet- ble kita bloggers start bleh apply trafik?
    aku nak apply..

  2. Kodet says:

    @Syafiq , bagus2 mcm tu la semangat. Mungkin masa cuti ni kot sebab sekarang ni agak busy..

  3. [̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] says:

    ohh bola rupenye. belum berkecimpung dalam dunia ni lagi. hahaa.

  4. shafiq ahmad says:

    baru gua sedar T_T

  5. Razis says:

    bola mmg selalu dlm hati. Dari dulu aku sokong Malaysia + Selangor. menang kalah, tetap sokong.

    Contest Blog Razis "Mencari Pelawat bertuah di Blog Razis"

  6. sembil9n says:

    aku mmg dari dulu sokong Malaysia…tp xnah lah g stadium sbb aku xske sesak3 ..haha~ pape pon
    aku xmnt la pasukan luaq… kt sokong pasukan dy…dy xsokong pn pasukan kte???

  7. QaRr JaliL says:

    aah btul gak kata ko 2..
    bile mng baru nak sokong.
    kadang2..mnymph gak..asek tukar2 team yang mng je..haha

  8. jackieKOH says:

    betul3x…

  9. ohcikgu says:

    biasalah tu. Mentaliti orang malaysia..dah kalah, kena kutuk..bila menang, puji melangit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *