Blog jadi sarang waktu tak cuti

Herm , sekarang aku tengok tak ramai aktif lepas cuti dah habis , mungkin dua hari lagi budak sekolah laju balik la blogging sebab cuti seminggu . Begitu juga orang yang belajar kt IPTA .

Tapi ada jugak yang tak best sebab dah tak ramai blogwalking dan trafik mengurang . Orang yang baca pun kurang jugak la . Jadi komen = 0! Ikut blog jugak , kalau macam aku boleh la dpt belas – belas .

Ramai blogger sekarang main vlog . Sirius setengah tu aku tengok sampai gelak guling – guling . Orang nak buat dia pun nak buat .  Tapi aku paling minat vlog 13 Pedang la . Walaupun rupa tak seberapa tapi isi yang dia sampaikan bagus dari kita baca dekat blog – blog yang perasan hebat ni . Search 13 pedang kat 1tube .

Blog sekarang dah macam down . Yang up Vlog . Vlog boleh dapat duit ke buat? Mungkin kalau iklankan dlm vlog boleh kot?


1 Response

  1. arep_lockermonth says:

    entah lah!semua orang tengah buat vlog je!!aiyoo!! cmne ngan blog nih nanti!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *