Cara Mengetahui Siapa Yang Unfriend Korang Di Facebook

428615_234073036678602_154691880_n

Sebelum ni sedar atau tak sedar kadang kala kita dapati kawan-kawan kita di facebook ada yang berkurangan, salah satu sebab dia sebab kawan kita itu dah tak nak jadi kawan kita lagi la tu kat facebook, jadi die pun unfriend la.. Kalau kawan sedikit senang je nak kesan, tapi kalau dah beribu ribu mungkin agak sukar nak kesan.

423935_234073066678599_571808450_n

Ok, bagi memudahkan pengguna, satu skrip telah dibuat untuk mengatasi masalah ini, ianya sesuai untuk semua browser atau pelayan internet korang, admin dah try dekat google chrome memang menjadi, kalau browser lain belum lagi tapi sumber lain mengatakan ianya juga boleh digunakan.

409225_234073093345263_1680622261_n

Skrip ini akan menunjukkan siapa yang telah unfriend korang di facebook secara senyap mungkin? ekeke, korang leh masuk laman web ni dan install skrip ni di browser korang.. klik SINI

 

Kalau dah install korang kena restart semula browser korang dan cubalah sendiri..

P/s: selamat mencuba ^^v


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *