Category: personal

Lelaki Handsome Di Malaysia

Memang ramai lelaki Malaysia yang handsome dan kacak. Wanita semestinya amat menyukai lelaki yang handsome kerana mereka dapat memukau jutaan gadis. Namun kebanyakkan lelaki kacak adalah playboy. Betul ke? Berikut adalah lelaki handsome di...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Dari Muhd Amirul

Assalamualaikum dan salam aidilfitri kepada semua. Bulan Ramadhan yang mulia sudahpun meninggalkan kita dan kini Syawal menjelma. Sudah 30 hari kita berpuasa menahan lapar dan dahaga, rasa macam sekejap jika dibandingkan dengan orang-orang yang...

Ramadhan Tahun Ini

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di saat saya sedang menulis ini, sudah masuk 5 hari kita berpuasa. Ramadhan kali ini tidaklah terlalu panas seperti tahun sebelum ni. Pergi sekolah pun taklah penat sangat. Pada hari...

Sukan Malaya Deface

Semalam, terkejut saya bila membuka web sukanmalaya untuk update berita sukan terbaru. Bila nak buka wp-admin 404 error. Jadi tak boleh nak update berita terbaru. Bila check source code, terjumpa link gambar yang dihostkan...

English Oral Test

Fuh, terkelu lidah saya apabila nak hafal ayat bahasa Inggeris untuk English Oral Test esok. Jadi saya buat pilihan untuk menghafal pada lewat pagi sebab orang kata pagi – pagi ni senang nak ingat....

Musik Instrumental Yang Mengalirkan Air Mata

Musik Instrumental Yang Mengalirkan Air Mata

Ingat Titanic? Filem ini pernah membuatkan saya mengalir air mata dan buat saya terpegun dengan kapal yang terbesar di dunia pada zaman itu. Saya tonton filem ini semasa umur 9 tahun dan ini adalah...

Bayangkan Hidup Kita Tanpa Jalur Lebar

Internet dan aku sudah bagai isi dan kulit. Memang susah untuk berpisah walaupun sesaat. Kadang – kadang rasa macam kesunyian bila tak dapat login Facebook. Rasa macam hidup dah lama tak ikuti perkembangan dunia...