Dapat RM200 dari 701Panduan

Terima kasih 701Panduan kerana voucher Jusco ni . Tahu napa aku dapat voucher ni ? Aku adalah pemenang untuk Mind Boggling Contest sempena Mother’s Day yang dianjurkan oleh 701Panduan .

Contest ini masih berjalan dan masih ada lagi 2 contest untuk disertai . Untuk tema pertama , aku menang tempat pertama bernilai RM200 voucher dan bagi tempat kedua dan ketiga RM50 .

Nak menang senang cuma perlu submit gambar hari ibu dan suruh kawan – kawan like . Lepas tu berusaha sampai menang .

Laju jugak sampai voucher ni , perhidmatan 5 bintang ari 701Panduan . Gembira betul aku , minggu lepas baru je pergi Aeon Seberang Perai , esok mungkin pi lagi kot ?

Selain itu , earning aku dari iklan 701Panduan pun dah RM200++ . Tak caya ke ? Malas tunjuk screenshot sebab Darxniq baru je tunjuk earning dia dari Adverlets … Banyak gila ! Memang otai dee Darxniq nih .


5 Responses

  1. Muhamad Luqman Hakim Mahmud says:

    der..kalau ko kawan aq la..heeee
    screen shoot la..please aq blum pernah lihat income dari 701 panduan dari blogger sebelum ni!

  2. restu resort says:

    wowwi..

  3. kong says:

    ade interview utk awak kat GB, masuk kat laman 'komuniti' situ ade link utk interview, mekasih

  4. hawiz says:

    wow….bestnyer..

  5. darxniq says:

    sape darxniq tuh weh??hahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *