Design Header Percuma – 5 Star Design

Tak perlu bayar , tak perlu tulis review , tak perlu letak banner , tak perlu promote , tak perlu buat apa – apa tapi anda cuma hanya perlu buat 1 benda iaitu follow blog . Itu saja . Benda senang kan ? Follow dan mintak macam mana design header idaman korang . Sirius aku kata design dia memang tip top . Jum dapatkan sekarang!

Klik sini untuk sambung baca


15 Responses

  1. -[miracle]- says:

    woaha. baiknya. cool 🙂

  2. Mr. TN_SkY says:

    wah..nice info kodet..kebetulan SkY nk tuka header niee :p ..cepat ke bro tuh buat? tengok siap da ade header baru da nie..nice2

  3. Kodet says:

    @TN SKY , laju je…. dalam 5 minit… tp ikut la klu dia on9 atau tidak

  4. woot-woot says:

    erk erk erk..rase macam..ntah..x nak suruh.haha

  5. Puteri Iqa Izyan says:

    wahhh… baik gila2 org tuh.. 😀

  6. saperakue says:

    yeah~~ aku pown da dapat yang aku punya…
    nice one =)

  7. SamsulAhmad says:

    wah… nak jugak nie.. 🙂

  8. Abdul Farique says:

    terima kasih kodet 🙂

  9. syafiqsulaiman says:

    aku baru je mintak..
    hope dapat laa..

  10. Kodet says:

    @syafiq , klu x 15 org lg nnti dpt ah tu

  11. Abdul Farique says:

    dapat memang dapat but kena lah cari sy di fb , baru confirm dapat 🙂

  12. tomatokering :) says:

    nakk! 😀

  13. Mr. TN_SkY says:

    Nice kodet..aku da dpt..ahaha..tq for info bro..tpi aku xpakai lagi..template aku skrg xsesuai..nnti aku tukar template bru aku pakai =_=

    Newbies Susahkan Blogger Senior?

  14. sky-locker says:

    WAh ! aku tgh nak blajar camne nak wat TEXT camtuh 🙂 .

    Profile Facebook Trick:) http://sliper-buruk.blogspot.com/2011/01/facebook-profile-trick.html

  15. zida says:

    ada lagi tak?? hehee 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *