Fokus kepada subdomain

Mungkin kawan – kawan saya dah perasan yang blog saya makin boring sebab semua entri macam berita surat khabar dan dah lama tidak berupdate . Yang perasan tu saya ucapkan terima kasih kerana selalu menjenguk blog saya .

Saya sekarang sedang fokus kepada subdomain saya iaitu Keajaiban bersama Mr Kodet yang menyumbangkan 1/4 trafik kepada blog saya . Saya sedang giat mempromosikan blog saya kepada orang ramai kerana saya melihat yang subdomain itu boleh berkembang sehingga tahap maksima .

Tetapi kerana kekangan masa tambah – tambah lagi dah nak dekat PMR , saya tak boleh nak bermain lama di depan laptop kerana sentiasa diawasi untuk tidak melebihi masa yang ditetapkan untuk seimbangkan waktu belajar dan waktu bermain .

Saya hanya sempat untuk update entri dan share di facebook . Masa sungguh terhad buat saya . Tiada masa untuk mencari idea untuk membuat post terbaru di dalam blog mrkodet .  Jadi lepas ni harap tak payah la tanya kenapa lama saya tak update blog dan kenapa blog saya macam surat khabar ye ?


6 Responses

  1. alieff says:

    Salam, Kodet.
    Sila ke blog alieff untuk preview header blog kamu A.S.A.P. 😉

    Sebarang perubahan, boleh emel kat alieff.

  2. titan says:

    wahh, ko cuba adsfactor. Ok tak earning?

  3. Azuan says:

    Tak pe.. masa masih panjang… 🙂

  1. August 27, 2011

    […] Assalamualaikum buat pembaca blog Kodet. Jarang sekali Kodet nak update blog ini disebabkan dah malas nak menulis tapi still ada yang membacanya setiap hari. Amat mustahil jika ada peminat setia tetapi jika entri – entri lama tu mungkin semuanya datang dari Google. Lagipun sekarang fokus kepada subdomain. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *