Gambar Perkahwinan Farizal Marlias Dan Zaiton Othman

Baru – baru ini telah berlangsung perkahwinan penjaga gol negara iaitu Farizal Marlias bersama pasangannya Zaiton Othman. Tahniah kepada mereka kerana telah membina sebuah masjid.

perkahwinan farizal marlias

Mohd Farizal Marlias berusia 27 tahun merupakan penjaga gol Selangor FC dan merupakan penjaga gol bagi pasukan kebangsaan. Popularitinya tidaklah sehebat Khairul Fahmi yang sangat dikenali tetapi nama beliau bukanlah asing lagi kepada peminat bola sepak di Malaysia.

Selain popularitinya dengan Bola Sepak, Farizal Marlias pernah menggemparkan dada akhbar di Malaysia apabila ditangkap khalwat pada bulan Oktober 2011 bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Zaiton Othman. Pada ketika itu, Zaiton masih berstatus isteri orang. FUH!

perkahwinan farizal marlias 2

Pasangan ini telah bernikah pada bulan Jun 2013 lalu dan majlis resepsi diadakah pada 7 Disember 2013 lalu bertempat di Pahang tanpa jemputan pihak media.

perkahwinan farizal marlias 3

Zaiton sebelum ini telah bercerai dengan suaminya dan membawa bersama dua orang cahaya mata hasil perkongsian hidup pertamanya dahulu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *