GengBlogger bukan lagi nadi bagi aku

Assalamualaikum dan apa khabar . Dulu GengBlogger merupakan nadi aku untuk terus maju dalam blog dan banyak trafik aku dari GengBlogger . Tapi sekarang aku tak boleh dapat trafik dari Gengblogger . Kalau dulu , aku boleh jadi popular hari ini . Sekarang tak lagi kerana blog yang mempunyai fans ramai menguasai seksyen itu.

Jadi dimakah aku hendak bergantung ? Nampaknya blogger newbie macam aku tak boleh nak dapat trafik dari GengBlogger , jadi dari mana aku nak dapat trafik ? Bagaimanakah nasib blogger newbie ? Kadang – kadang aku tengok blog dia ntah papa tapi fans ramai , senang ja masuk seksyen popular hari ini . Blog tayang entri ke tayang muka ? Entri ntah cerita pasal dia bawak kereta minyak habis dan dia penat , itu saja ? Komen taklah banyak mana tapi kat seksyen popular hari ini tu sampai 70 dia dapat . WAH!

Jadi aku ada buat satu blog baru untuk aku bergantung padanya dan semua orang boleh mendapat trafik dan blogwalking di situ secara sah . Blogwalking ni aku buat untuk mencari nadi baru aku setelah taring aku hilang di GengBlogger . Nantikan blogwalking baru aku dan anon selaku yang akan design blog tu nanti . Buat masa ini blogwalking tu dalam test- test dulu . Sekian saja .


21 Responses

  1. cik Ladies says:

    adakah saya Menggembirakan anda Kerana anda Tahu Ada Orang Yang Membaca Entry Ini.??

    huhu , GB tu ? biarkan dy .pi kelantok . ahak :p

  2. n@iem88 says:

    uuuuu, x brpe paham

  3. Kodet says:

    @cikladies , semestinya mengegembirakan saya …

  4. cik gadis says:

    dah baca,dah komen..hakhak!(sbenarnya aku xtaw nk tulis apo)uhuuuu~~ 😀

  5. -[miracle]- says:

    cam best ! :>

  6. nur aisya humaira says:

    Kodet,meh bw kt aisya laa..haha
    nak jugak mengomen cni..:)

  7. Cik Bib says:

    heh…takpe.usaha tangga kejayaan.

  8. CouLeur de Chiqu3 says:

    iam not from geng blogger…but i was realize bende2 camtu gak..yang crita cam hampas,pose gegediks,konon tampan…blog budget bagus dgn interface yang serabut hutan,get a number of comment and follower? malah ader yg memuji…

    this kind of junk yg ssllu merosakkan industri blogging…

  9. woot-woot says:

    bhahhaha..tiru macam hakuu laaa..tak pernah pikir pon nak pemes kat tempat2 ping.lol

  10. Abdul Farique says:

    kodet , ko try2 ping blog kat sini
    http://www.blogged.my/login.php

    mungkin boleh bantu ko nanti ")

  11. rayne rawt rawt says:

    ermm ermmm… errkkk.. ntah.. tak tahu .. =)

  12. Siti Safiyyah says:

    kodet, ni ke yg ko cakap smlm tu?

  13. Gadis~Gula~Gula says:

    sye tak boleh masuk GB! geram gyleR!

  14. wanacesh says:

    yeah,,dhla gengblogger lmbt loading germ giler,,kter ping kt blogged.my je skrg,,ok gakla

    Jom sama-sama up traffik,,!!

  15. suffer8zine says:

    biase la, makin hari makin ade saingan, normal la dalam kehidupan, pape pun kalaun nk traffic still kene blogwalking la, sambil baca entri kawan2 sambil komen, tolong menolong la katakan

    Terkini : Trend Gigi Bercahaya di Jepun

  16. ~ Kak Azz ~ says:

    errr…. akak tak pnh join geng blogger tu… Takpe, sbb akak mmg low profile… Takut ahh kalau terkenal ni…. hehe…

  17. Aiydalela says:

    salam kenal.

    semua orang ada cara masing-masing. btw, tq sebab banyak tips kat sini. err, saya GB jugak, tp tak bukak pun. huhuhuhu

  18. Dawa says:

    newbie mcm aku ni mmg ssh nk naik klu ada blog2 yg digilai pom walaupon stkt tulis aku nak pergi market, ikan takde kt umah…
    apa2 pon aku tak kisah, yg penting target reader aku smuanya yg minat dgn iD 🙂

  19. namaku rahmat says:

    kesian newbie cam kita nie kan

    entry terkini:2nd BE from nuffnang

  20. Adzriel AB says:

    tak pe..saya suka baca entry2 kat sini. sebab tu follow.

  21. Mr.Kerro says:

    btul tu kodet..ko newbie aku lg la newbie…isk..isk…kne ada klbihan sndiri ni supaya org trtrik pada blog kita..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *