Hantu Tanpa Kepala Di Masjid Pada Hari Jumaat

Gempar Hantu Tanpa Kepala Di Masjid | Jemaah di sebuah masjid telah digemparkan dengan kehadiran seorang manusia yang tidak berkepala ketika ingin menunaikan solat.

Gambar hantu tanpa kepala yang diambil di sebuah masjid ini bukanlah gambar hasil dari kerja fotoshop atau diedit tetapi ianya memang asli. Jadi tak payahlah kata gambar hantu tanpa kepala ni tipu ye.

Inilah fenomena misteri yang berlaku bukan sahaja di sesebuah masjid, tetapi telah berlaku hampir seluruh masjid di seluruh Malaysia. Yang peliknya lagi, kejadian hantu tanpa kepala hanya boleh dilihat pada Hari Jumaat.

Umat Islam berjantina lelaki mesti sangat biasa dengan kejadian manusia tanpa kepala ini tetapi tidak kepada kaum wanita. Nak tengok? Jom lihat gambar hantu tanpa kepala di bawah ini.

Ini merupakan satu kejadian yang selalu berlaku di masjid-masjid ketika khatib sedang membacakan khutbah Jumaat. Sepatutnya jemaah kena dengar dengan mata yang celik dan hati yang terbuka, tetapi ini jadinya. Salah siapa agaknya? Jangan lah kita menuding jari, bersama lah kita berusaha, dari pihak masjid dan juga juga jemaah solat Jumaat supaya kejadian atau fenomena manusia tanpa kepala ini dapat dihindarkan di masa hadapan.

Hantu Tanpa Kepala Di Masjid Pada Hari Jumaat | Sumber : Isuhangat.net | Layari lebih banyak artikel seperti ini di ruangan Mitos. | Misteri Dan Keajaiban Dunia di Froyoplus


3 Responses

 1. lewisdotmy says:

  mungkin menundukan kepala kot

  • Nor Shahira Mokhtar says:

   mana ad hntu dlam masjid…dngr orng mengaji pon hntu dh lari ….ni dduk dlam msjid…memang tk ar…

 2. Nur Harapan says:

  heheee hantu tanpa kepala bmaksud org 2 tido kpla tnduk bwah, snap dr blakang x nmpak kpala heee… faham kan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *