ILuvBlog.Com Review . Tempat ping blog Terbaik

Assalamualaikum dan salam sejahtera . Apa khabar pembaca blog Adik Copy Paste ? Sihat hendaknya . Mengenai tajuk entri aku , macam korang tahu yang gengblogger ni sangat penting bagi aku untuk mengekalkan momentum serta trafik .

Kalau korang yang selalu mencari idea atau selalu ping di Gengblogger , pasti korang akan melihat blog aku di ruangan entri popular . Trafik dari gengblogger sangat penting bagi aku , kalau tak ada habis la blog aku .

Selain Gengblogger , aku ada satu laman web ping blog yang dihasilkan oleh seorang blogger juga . Walaupun ia baru , tetapi trafik aku juga dapat beratus -ratus dari laman web ini . Walaupun tak banyak tapi penting untuk aku mendapat trafik 1-2 k sehari .

Aku perkenalkan rahsia trafik aku iaitu ILuvBlog.com yang dihasilkan oleh Woot Media . Walaupun ia tidak sepenuhnya seperti gengblogger yang ada gambar pada setiap post , tapi cukuplah denga tajuk . Jika berminat , kita baca . Tak susah …

Kalau boring – boring pun aku lepak kat forum . Kadang – kadang gempak , kadang-kadang forum baru kedaikopi.net . Situ la tempat aku cari sumber nak copy paste .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *