(Jalan) Bowling Park Avenue

Baju hitam tu aku ah~
2 hari lepas aku pergi bermain boling bersama kawan . Aku malas nak tulis sapa menang sapa kalah sebab aku memang Juara Bowling ~ . Lepas tu kami ke Karoke box . Aku takda idea nih tu la post gambar je nih.
 L – Bangladesh
OK , aku tau tak ada sapa nak komen(tak tau nak komen apa tulis je “Kodet Pro” , nanti aku komen balik blog korang) … Sedihnya aku , tapi salah aku gak sebab buat entri ntah papa kan . Ok.. nak sambung GTA IV . 

1 Response

  1. hans says:

    lama xmain bowling
    rindu haih nak masuk bola ke tepi longkang tu
    heheheh

    P/S : Blog Pilihan Malaysia 2010 – Jom Senaraikan Blog Pilihan Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *