Jum layan anime – ksi cdangan anime pa gwa mau tgk

Gwa mau sembang psal anime la hari ni . Hari ni serius gwa tak sedar yang gwa dah download 1.5 GB untuk anime saja . Agak gila sebab kalau 1.5GB nak download bukan sekejap . Tapi entah macam mana tiba – tiba internet gwa laju  pulak hari ni . 76MB gwa download tak sampai 7 minit dah siap .

Anime gwa tengah minat sekarang ni Fairy Tale . Sirius best , gwa macam dah boring tengok & baca naruto sekarang ni . So gwa tengok Fairy Tale . Best giler la . Gwa download anime ni smpai dah 7GB untuk 50 episod . Sebab 1 episod ada 2 part . 2 part sama dengan 70 – 150mb . Gwa mau tanya sapa yg tengah baca ni , apa anime feveret korang ?  Sebab gwa memang dah tak tau nak buat apa , so gwa habiskan masa tengok anime . Tolong Tinggalkan komen korang untuk anime feveret korang . Mungkin gwa boleh download dan tengok lepas nih .

Gwa tension tul sebab file Fifa Online 2 gwa ilang . Sapa yang tau cara nak download Fo2 dengan guna IDM tolong ajar gwa . Sebab yang patcher untuk download fo2 tu memang lembap .

Kepada yang nak tengok anime gwa prefer korang tengok online atau download dekat Anime Dreaming sebab quality video kat situ memang bagus . Tambah pulak cepat nak load . So itu saja gwa mau tulis malam ni . Bye – bye

Dari kanan Natsu(Hero) , Gray , Erza dan Lucy(comel dowh )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *