Kita Bloggers 1.2 Kini Dilancarkan

Kita Bloggers ialah page yang digunakan untuk blogwalking secara cepat dan mudah . Kita Blogger sudah 4 bulan beroperasi sebagai tempat untuk blogwalking dengan list – list blog yang didaftarkan di Kita Blogger . Apa kata blogger lain tentang Kita Bloggers ?

Perkenalkan pautan kita blogger yang pastinya akan memudahkan kita blogwalking tanpa perlu buka tab yang banyak…melalui kita blogger jugak kita boleh bw secara pantas dan pastinya akan meningkatkan trafik anda..aku selalu guna kita blogger untuk bw..yealahkan..aku kalau duk bw mesti kena cover…aku kan bw secara live dari pejabat kena la cover sikit bila aku buka tab..nanti x pasal pasal kena sound kat big bos..
Blogger : Faizal Fredley

Anon nampak potensi yang ada pada Kita-Bloggers memang sangat-sangat tinggi. Selain dari provide trafik, kita bloggers juga sangat membantu anon untuk blogwalking dengan lebih mudah.
Blogger : SayaAnonymous

Bagi blogger – blogger baru atau lama boleh la blogwalking menggunakan kita blogger sebab memang senang dan mudah . Kalau macam IniWootWoot , IR , Ujang , Darxniq tak blogwalking pun takpe sebab trafik mencanak setiap hari .


9 Responses

  1. izwanyusof says:

    hoho..canggih giler boleh bukak macam tu bila klik.. haha.. pakai widget pe tu eh?..mantap gak..

  2. Ujang9897 says:

    mandai la kau…

    nanti kita PM2..hee

    faizal fredly gila..

  3. Izamir Ridzwan says:

    benda apa pulak ni.. hahah bru hari ni tau

  4. restu resort says:

    ada jg alternatif baru..

  5. encHIx laNDax says:

    wah..cam cool~

  6. Faizal Fredley says:

    ujang bongokkk…

  7. muhammad iqbal hakimi bin tahir says:

    menarik jugak ni..baru tahu..

  8. Fazreen says:

    Senang berjalan2 dgn ada list mcm tu…salam untuk blogger kedah..

  9. !! Kodet !! says:

    waalaikumsalam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *