Kodet penaip no4 terpantas di Malaysia

Assalamualaikum , malam ni Kodet gembira sangat sebab Malaysia dapat meledak dua gol hasil jaringan Safee Sali . Tahniah Malaysia ! Kembali pada tajuk , Kodet dapat ranking ke 4 dalam Malaysia Speed Test .
Mesti ramai yang tak percaya . Hari itu Kodet ada post satu entri Kodet Penaip Terpantas di Malaysia .

Merujuk entri terdahulu , Kodet hanya dapat ranking 500++ dalam 13 000 orang yang dah cuba speed test ni. Tapi sebab Kodet tak puas hati dan try banyak kali akhirnya Kodet dapat ranking no4 dalam 13 973 . Mesti ada yang tak percaya kat sini kan? Sebenarnya Kodet buat banyak kali ni untuk masuk contest yiedpozi sebab dapat beriklan di blog dia selama sebulan kot.

Kalau tak nampak tu boleh tekan gambar ni untuk besarkan .
Sebelum Kodet nak off , Kodet nak kongsi satu blog yang agak mengiurkan iaitu Dear Lover . Blog ni memang Kodet akan follow setiap post dia melalui Dashboard > Reading List . Siapa kata Kodet tak baca entri orang ? Kadang – kadang Kodet baca tapi tak sempat nak komen . Tapi kalau Kodet rasa entri menarik Kodet akan komenlah. Semua blog Kodet suka sebenarnya . Blog menarik yang guna flash Ayeem Ayam .


11 Responses

  1. faiz says:

    wow! laju giler..tabik..respect! huhu..

  2. The Nurul says:

    ni yang membara bara nak lawan u ni!! haha. 42-4 tak mampu kot. huwaaaaa.

  3. Miela Tahril says:

    wahhhh memang usaha tangga kejayaan…laju gila ranking 4…tahniah yer 🙂

  4. babykristal says:

    wahh..terer ah..tahniah yer..mesti taip n3 laju giler kan ;p

  5. Kodet says:

    Thx smua yg puji2 Kodet…hehe (kembang lak rasa)

  6. Haidar Coremand says:

    tahniah!!! huhu..

  7. Heidi Shafiq says:

    giler lah! 😀

  8. lavender harum wangi says:

    wohohohohoho~ laju nya jari kau menaip kodet oi~ 😀

  9. kiraier says:

    pergh!!! tercengang aku bila tengok gambar tu!! cayalah bro!!tabik spring!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *