Laman web yang sering dilawat oleh pengguna Internet

Salam . Oleh sebab tak tahu nak buat entri apa so aku terfikir lak nak tulis tentang laman web yang selalu pengguna internet guna di Malaysia . Mari kita lihat website yang selalu digunakan .

1 . Social Website
Social Website adalah yang paling digemari semua pengguna internet . Contohnya seperti Facebook , Myspace , dan banyak lagi .Blogger pun termasuk juga ke dalam social website?

2. Translation Web
Dalam Internet ni banyak benda yang mungkin kita tak faham sebab banyak dalam Bahasa Inggeris . Tapi laman web translation ini aku selalu guna bila nak nak tulis blog dalam Bahasa Inggeris . Contoh translation web – Citcat , Google Translate

3. Website broadcast video
Laman web yang selalu dilawat oleh pengguna internet . Contoh – Youtube.com , Veoh.com

4. Forum Sharing is Caring
Inilah aku selalu guna untuk download movie , ebook dan macam – macam lagi kat sini . Forum sharing is caring memang banyak dekat Malaysia . Paling tip top forum sharing is caring ialah jiwang.org , syok.org

5. Blog
Blog juga termasuk dalam laman web yang selalu dilawat oleh pengguna internet untuk mendapat informasi terikini dan lain – lain .

Haah.. Aku ni sebenarnya malas nak tulis jadi aku malas nak tulis panjang . Bai Bai!~


1 Response

  1. Balqees Amanda says:

    yup..tepat sekali;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *