Lelaki Handsome Di Malaysia

Memang ramai lelaki Malaysia yang handsome dan kacak. Wanita semestinya amat menyukai lelaki yang handsome kerana mereka dapat memukau jutaan gadis. Namun kebanyakkan lelaki kacak adalah playboy. Betul ke?

Berikut adalah lelaki handsome di Malaysia yang anda ingin kenali

Lelaki Handsome Malaysia

1. Fahrin  Ahmad

2. Remy Ishak

3. Zizan Raja Lawak

4. Kamal Adli

5. Aeril Zafrel

6. Fakri Saarani

Nama yang tidak asing dalam bolasepak di Malaysia yang diberi gelaran The Viper kerana sering menjadi duri dalam daging menjaringkan gol penting pada saat yang genting.

7. Johan Asaari

8. Amir Raja Lawak

Diberi gelaran AMIReka oleh Johan Raja Lawak. Saya pasti satu Malaysia mengenali Amir Raja Lawak. Antara peserta di Raja Lawak yang mempunyai wajah tampan.

9. Faizal  Fredley

Tuan blog kepada faizalfredley.com. Baru-baru ini beliau telah digosipkan menjadi teman lelaki Ainan Tasneem di UniMAP. Sama ada betul atau tidak anda bolehlah bertanya pada beliau.

10. Aaron Aziz

11. Amar Rohidan

Idola saya dalam bolasepak yang bermain di posisi pertahanan tengah. Beliau bijak merampas bola dan passingnya tepat ke arah rakan. Harap saya dapat bermain seperti beliau satu hari nanti. Amar merupakan pemain bolasepak Harimau Malaya yang boleh dikatakan hensem berbanding pemain lain.

12. Awan Fantasia

Usahawan yang berasal dari Alor Star, Kedah. Seorang yang memilik banyak aset dalam perniagaan online dan offline dan merupakan Internet Marketer yang dikenali ramai. Jika anda berjumpa beliau di Kedah, anda pasti akan jatuh hati kerana wajahnya yang kacak.

13. Shah Jazle

14. Angah Raja Lawak

15. Khairul Fahmi Che Mat

Semua lelaki ini adalah handsome pada pandangan saya, tak tahu lah kalau anda kata tak handsome kerana lain orang, lain citarasa kan? Apapun wajah tidak mencerminkan siapa diri anda yang sebenar, yang penting itu hati anda.

Masih banyak lelaki handsome di Malaysia cuma saya yang tak tahu tentang kewujudan mereka. Setakat ini sajalah yang mampu tulis, sekian terima kasih.

NOTA : Saya letak gambar tidak mengikut urutan, jadi bermakna Fahrin Ahmad bukanlah paling hensem. Saya tak mampu nak judge yang mana lebih hensem.


10 Responses

  1. amirnawawi says:

    Hensem sunggoh belako tuh..haha

  2. Hakim Mahmud says:

    mana gambar aku??aku tak hensem ke?haha

  3. titan says:

    hensem. hensemmmm…haha..

  4. wanayu says:

    amir, angah raja lawak antara yang paling hensem,, haha

  5. pink pink says:

    adoi…klu nak buat,buat la btl2…jgn la ikut suke je…mule tu dah ok dah…masuk je si fakri tu,aku dh kopius…mata ko kero ye admin?…

  6. khairil izzad says:

    yang no. 14 tu pling hensem. .. . 🙂

  7. Nizarazu says:

    no 12 tu mmg terbaikk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *