Lelaki Tukar Muka Jadi Anjing

Seorang lelaki sanggup mengubah mukanya menjadi anjing hitam yang hodoh yang dahulunya dia adalah seorang lelaki yang kacak. Mari kita lihat kebodohan lelaki ini.

Gila! Inilah perkataan pertama yang penulis ingin sampaikan. Seorang lelaki yang berkemungkinan besar kehilangan kewarasan fikiran telah bertindak untuk menukar wajahnya yang agak kacak itu kepada seekor anjing secara kekal.

Pembedahan kosmetik muka lelaki gila ini telah dijalankan di sebuah tempat yang tidak diketahui. Ingatlah bahawa sedangkan lelaki yang menyerupai seorang perempuan pun hukumya haram, inikan pula ingin menyerupai seekor anjing?

Manusia kini sudah berani melakukan perkara di luar tabie sebegini. Tidak hairanlah gempa bumi berlaku di seluruh dunia kerana ada golongan melampau batas seperti ini. Mari kita lihat transformasi muka manusia kepada anjing yang dibuat oleh lelaki gila ini.

Selepas pembedahan berjam – jam dilakukan, akhirnya seekor lelaki telah berjaya ditransformkan.

Muka Asal Lelaki Ini

Sumber : Ediskini | Layari lebih banyak artikel seperti ini di ruangan Mitos. | Misteri Dan Keajaiban Dunia di Froyoplus


5 Responses

 1. thamsil hidayat says:

  gilaaa dasr emang udah gila orang tu
  PANTASAN AJA SERING TERJADI BENCANA DIMNA2
  ORANG2 UDH BERTINDAK DILUAR BATAS

 2. nas says:

  tersgt la bodoh .. srpd tkr jd anjing baik trus tkr jd B***

 3. Aldo lee says:

  Ni orang memang tak besyukur atas berkat yg di beri tuhan, tuhan menciptakan dia sbagai manusia, malah dia ingin jadi hewan .,.,

  pantas ajha dunia mau kiamat .,.,

 4. anis liyana sofea says:

  bangang si laki ni

 5. zetty says:

  Hiss…Apa ke bodohnya dia ni…
  Dah elok2 jadi manusia…nk tukar jadi an…ng…
  Grrr…mendidih betol!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *