Musik Instrumental Yang Mengalirkan Air Mata

Ingat Titanic? Filem ini pernah membuatkan saya mengalir air mata dan buat saya terpegun dengan kapal yang terbesar di dunia pada zaman itu. Saya tonton filem ini semasa umur 9 tahun dan ini adalah filem yang terbaik pernah saya tengok. Filem yang berdasarkan cerita sebenar yang mengorbankan ramai bangsawan.

Ia memberi impak kepada kehidupan saya dan memberi impian baru kepada saya yang suatu hari nanti saya akan menaiki sebuah cruise terbesar di dunia seperti Titanic. Saya menggunakan nama Jack Dawnson di dalam game Ragnarok sebagai identiti saya.

Tetapi musik instrumental Titanic ini sememangnya… Musik ini diakhiri oleh air mata.

Tips nak feeling dengar musik ni

1. Pejam mata anda
2. Dengar menggunakan headphone
4. Dengar dan Hayati
5. Fikirkan tentang jalan cerita ini dari mula sehingga tamat
6. Gantikan diri anda sebagai Jack Dawnson atau Rose Dawnson dalam cerita ini
7. Mengalir air mata…

Harus diingat hanya yang menghayati akan mengeluarkan air mata.


1 Response

  1. Acul says:

    aku igt yg part die melukis n dlm kete tu je 😀 hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *