Nama aku kuasai Google Search

 
Yang merah tu bukan aku

Sebenarnya aku ada banyak nickname yang menguasai google search . Tapi salah satunya telah dipakai oleh orang lain . Nickname ” aremierule ” yang abang aku buat untuk aku masa 2003 . Boleh nampak dia tiru sebijik sebab dari dulu lagi aku guna ” aremierule ” ni . Agak kecewa apabila nickname aku dah digunakan oleh orang lain . Kawan baik aku yang nama amirul pun cuba juga nak guna tapi akhirnya dia tension dengar aku marah – marah guna nickname ni .

Nama aku tanpa selang
nama aku dengan selang menguasai sampai page 2. Yes!

Tapi nama aku masih lagi menguasai google search . Adakah nama korang atau nickname menguasai google search ? Try la search kt google nama @ nickname korang . Tapi aku tak boleh nak naikkan nama Kodet ni sebab banyak sangat search result . OK . Aku mau berangkat ke hospital melawat tok aku .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *