Nuffnang punca blog load lambat ?

Assalamualaikum . Kalau korang perasan pada 4 Februari dalam pukul 12 nuffnang ada menyebabkan load blog aku slow . Macam mana aku perasan bila aku try saja – saja nak tengok kelajuan blog aku . Aku tengok semua yang lain dah keluar cuma tinggal Nuffnang je yang belum keluar .

Lepas tu aku try buka Nuffnang website . Bila buka dia kata “Nuffnang.com.my seems to be having problems right now. Please be patient, we’ll be right back!” . Apa dah jadi ni ? Aku nak tengok analystic pun tak boleh . Dah 10 kali jadi macam ini .

Lepas tu aku ingatlah blog aku seorang yang problem , tapi rupanya ramai lagi yang load lambat macam aku yang letak iklan nuffnang kat blog . Wah` apa dah jadi ni ? Sistem error? Dah la sekarang trafik aku tengah mencanak naik . Aku harap semua trafik + klik dikira aku tak nak tak dikira sebab dua – tiga hari ini aku bertungkus – lumus nak dapatkan trafik tahu tak!

Kepada yang belu join Kita Bloggers jom la join sama – sama untuk dapatkan trafik macam Sayaanonymous baru – baru ini . Aku pun turut mendapat referal yag banyak dari KitaBloggers . Agak – agak dua hari ini aku dah dapat 4000 referals dari Kita Bloggers . Rupanya tak sia – sia aku melancarkan Kita Bloggers ni .

Update : Dah banyak kali blog load lambat sebab Nuffnang . Aku harap tak berlaku dah benda macam ni .


9 Responses

  1. ||aLeaSaRa|| says:

    samalah juga.kite stress betul pelik selalu tak lambat.mmg nuff yg plg lambat kuar,sampai terpaksa buang widgeo dan letak widget visitor yg lain.

  2. Myvitrd says:

    semua kerana teknikal error

  3. Nordin says:

    hmm.. pasal kita blogger tu.. aku ada satu kali dapat 400 lebih trafik sekali.. tp knapa lps tu da takdak?

  4. nur aisya humaira says:

    bagi skit kt aisya traffic kodet..:)

  5. EmanCloud says:

    hurm adoi klu nuffnang buat problem cam ne ye? haha lawak lah pic burungman ni ahha

  6. athirah says:

    4hb xde traffic lsngsng

  7. sicomot-comel says:

    hohoho..

    kodet !
    ape lagi..
    share2 la traffik ngn SCC yg penuh kecomelan ni..*wink3*

    hahahhaa

  8. dinsblog says:

    kalau nak tau apa yg jadi lambat loading cuma check dekat sebelah bawah kiri…kat situ ada message kalau site kita sedang loading atau transfering… kalau ok dia akan keluar msg done.

  9. Kodet says:

    @dins , thx 4 the info…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *