Froyo Plus Blog

Percaturan Rajagobal menjelang Piala Suzuki !

Percaturan Rajagobal menjelang Piala Suzuki !

SEMANGAT BARU… skuad bola sepak negara ketika sesi latihan bagi Kejohanan Bola Sepak AFF Suzuki, Rabu ini. BERDEPAN dengan misi terakhir tahun ini, ketua jurulatih kebangsaan K Rajagobal menyenaraikan barisan campuran pemain lama dan...

Jum layan anime – ksi cdangan anime pa gwa mau tgk

Jum layan anime – ksi cdangan anime pa gwa mau tgk

Gwa mau sembang psal anime la hari ni . Hari ni serius gwa tak sedar yang gwa dah download 1.5 GB untuk anime saja . Agak gila sebab kalau 1.5GB nak download bukan sekejap...

(Gambar) 10 Letusan Gunung Berapi Yang menggoncang Dunia

(Gambar) 10 Letusan Gunung Berapi Yang menggoncang Dunia

Salam… Kejadian letusan Gunung Merapi kt Indonesia hari tu mmg satu mimpi buruk kepada dunia. Ye la, sapa yg nk gunung berapi meletus kan? Tapi tu la kejadian alam yg dari dulu berlaku. Walaupon...

Nama aku kuasai Google Search

  Yang merah tu bukan aku Sebenarnya aku ada banyak nickname yang menguasai google search . Tapi salah satunya telah dipakai oleh orang lain . Nickname ” aremierule ” yang abang aku buat untuk...

Kodet dapat award!!!!

Kodet dapat award!!!!

Assalamualaikum , semalam kodet berasa sangat bertuah . Nak tahu sebab apa? Kodet menjadi follower ke 100 blog fiqasaila . Terima kasih kepada fiqsaila kerana memberi kodet award yang amat bermakna ni . Sebelum...

Cerita tentang Kodet (Penat aku tulis ni)

Cerita tentang Kodet (Penat aku tulis ni)

Assalamualaikum , sebenarnya nama Kodet ni diinspirasikan dari majalah G3 . Siapa yang baca dia tau la siapa Kodet. Untuk pengetahuan binatang yang warna hijau di gambar itu ialah Kodet . Aku memang minat...

Kenapa Yahudi Bijak ?

Ditulis Oleh Hakim Maarouf Bin Hj Abdul Kadir Universiti Massachuset USA. Setelah berada 3 tahun di Israel kerana menjalani housemanship dibeberapa hospital disana, ada beberapa perkara yang menarik dapat saya perhatikan untuk dijadikan tesis ini, iaitu...