Pagerank MrKodet meningkat dari 0 ke 2

Akhirnya , impian saya tercapai untuk mendapat page rank dari google . Sudah 4 hari saya tak dapat nak update blog kerana saya ke kem perkhemahan pengakap baru – baru ini . Saya pun kurang tahu mengenai page rank ini kerana terlalu banyak mitos mengenai page rank ini.

Google akan mengindeks blog yang mempunyai page rank sebelum mengikdeks blog yang tidak mempunyai page rank .” Adakah ini hanya mitos atau memang benar ?

Bagi saya , ini boleh dipercayai kerana blog yang selalu bermain seo mempunyai page rank yang tinggi dan selalu muncul di main page apabila kita mencari sesuatu di google search .

Saya merasakan pagerank ini sangat penting bagi blog yang ingin bermain dengan seo . Macam – macam cara saya gunakan untuk mendapat pagerank . Termasuk juga bertanya dan berkongsi pendapat dengan blogger seperti Bean Moreno , 2DayBlogger , Luqman , Darxniq . Terima kasih kepada yang membantu sepanjang saya berusaha untuk mendapatkan pagerank .

Sekarang saya cuba untuk meningkatkan mutu blog saya dengan menulis entri lebih baik dan menganggap ia macam ujian buat saya untuk subjek penulisan untuk PMR yang bakal saya hadapi dalam beberapa bulan lagi .


1 Response

  1. titan says:

    hoho..tahniah..pr dah naik. hehe..

    facebook aku. ko search encik titan kat facebok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *