Penat Ping , tapi hampeh je trafik

Penat aku ping kat pages dan group – group blogger . Paling banyak pun aku dapat 17 klik je ? Tu je ke aku leh dapat dari Facebook ? Aku tahu tak banyak kawan , tapi takkan la sampai macam tu . Nak kata entri tak best , best la jugak bila dibaca .

Sikit kan ? 17 Klik ? Aku mula fikir yang SEO sekarang lebih best . Sekali dapat hits mencecah beribu – ribu. Selain itu menaikkan pendapatan dan ranking alexa aku . Camna dengan korang ? Dapat banyak dari Facebook ? Kalau banyak kongsi la tips sikit dengan aku .


9 Responses

  1. Dawa says:

    tak dapat pon. ciput je trafik dari FB ngan twitter. huhu

  2. Jo Qusary says:

    Takpe, biar aku tolong klik kat sini, hehehe…

  3. Ellen says:

    hmm..akak ellen tak tau nak komen pa..sebab besanya tengok juga apa benda yang kita nak ping tu..adakalanya dapat banyak, ada gak yang sket sangat…hehe

    nak tanya, kat mana adik tengok berapa klik ni..hehee

  4. Muhammad Iqbal says:

    sabaq ja la bro, gua pun blog cikai ja..hmm..

  5. Muhamad Luqman Hakim Mahmud says:

    kire ok la kodet..sbb aq ni nth bper org je klik

  6. UNA budak BAEQ says:

    ko pon sama ke ? entry best pon masih tak dpt sambutan .masalah nih . tskk main seo lagi best kan . *dandan*

    *blog aku entry hampeh sbb tuh tak bapa kesah * hikhik

  7. !! Kodet !! says:

    @Dawa : kalau twitter lg la sikit
    @Jo Qusary : Thx , klik apa?
    @Kak Nemo : Bit.ly je
    @Iqbal : cikai la sgt…
    @Luqman : try la detect guna bit.ly
    @Una budak baik : entri aku ni semua merapu je..

  8. cik zaza says:

    susah nak suruh orang klik kan.. try lah ping kat apesal.com

  9. Mr.Kerro says:

    snang je pinh kat page2 yang likers riban2 haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *