Permainan Masa Kecik – Kecik

Assalamualaikum . Teringat zaman dulu – dulu masa orang belum ada Internet , berapa orang je kat taman aku yang ada komputer . Ini cerita aku masa aku dulu – dulu darjah 1 . Macam – macam permainan aku cuba dan try. Sebenarnya aku join segmen Elvy Nellysha sebab terlalu boring sangat + dengan tak ada idea nak post kan . Kalau korang tengok entri aku dah tak best kan ? Ini sebab aku dah kering idea la .

1. Masa kecik-kecik suka main apa ?
Macam – macam je dulu – dulu aku main . Antaranya dulu – dulu aku suka panjat pokok , panjat tiang , lumba basikal ( Le Tour ‘ De Taman ) dan merentas desa . Ikut musim juga , kalau musim berangin mestilah main layang – layang . Tapi sampai sekarang aku tak reti buat layang – layang sendiri . Selalu kawan aku yang tolong buatkan . Kadang – kadang berlakon jadi Digimon . Hehehe , masa dulu aku gila Digimon . Setiap episod aku tengok masa cuti sekolah .


2. Memandangkan dah besar ni , rasa-rasa nak ulang balik tak ?
Mestilah aku nak ulangkan masa tu , tapi kawan – kawan aku banyak dah pindah dan ada yang langsung buat macam tak kenal aku . Aku datang kenduri rumah dia dengan selamber dia buat tak kenal langsung tak tegur aku . Tapi sebab semua dah sibuk dengan dunia masing – masing , mustahil boleh ulang balik .

3.Rindu tak masa itu ?
Semestinya aku sangat merindui masa itu . Kalau boleh aku nak ulang balik masa itu . 

Perhatian !
Mari join Kita Bloggers  . Aku dah join dan aku mendapat banyak referal link dari sana . Apa tunggu lagi , mari join kerana ia memberi trafik + mesra pengguna . Masih lagi baru , jum cepat join sebelum orang lain join


7 Responses

  1. miss fatihah says:

    hek sy suka main tembak2 😛

  2. Mr. TN_SkY says:

    main kahwin2? ahaha..atau main pondok2..di pondok kecil? ahaha :-p
    neway..segala pnglaman di waktu kecil..mematangkan kita:-D

    JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

  3. nur aisya humaira says:

    kodet,main nyorok2 best..paling nakal, time membe nyorok kte balk makn..wakaka..:)

  4. syuwai says:

    crita digimon tu memang best apa..hehe

  5. wanacesh says:

    kiter pon kering idea gk skrg kodek kah3,,nak ikut la segmen nh,,

  6. cik Ladies says:

    msti best kan main bnde niey .. huhu

    🙂

    p/s : kodet,amek award . klu tak … !
    :p

  7. Firdaus Alim says:

    Daus suka main tembak2 guna senduduk n mancing cari ikan laga gax hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *