R2 Pasti Diserap Masuk Ke Dalam Maharaja Lawak

Selepas penyingkiran Amir Mahajara Lawak , satu sistem baru telah dibuat iaitu dimana salah 1 peserta – peserta maharaja lawak yang sudah tersingkir iaitu Amir, Wai, XN3, R2, Alex dan Jihan, akan dapat beraksi semula di Gelanggang Maharaja Lawak.

Untuk mengundi peserta pilihan anda untuk diserap masuk kembali di dalam Maharaja Lawak ialah dengan cara like gambar peserta yang sudah tersingkir . Peserta yang mempunyai jumlah likes tertinggi akan diserap masuk untuk beraksi di Maharaja Lawak kembali .

Tarikh tutup untuk mengundi ialah pada 18 Mei 2011 . Untuk mengundi / like peserta kegemaran anda yang telah tesingkir untuk diserap masuk , anda boleh like mereka di Facebook .

R2 pasti diserap masuk kerana telah mendapat 30 000 like berbanding peserta lain yang ditinggalkan beribu – ribu likes . Tahniah R2 , Semoga tip top apabila masuk balik nanti .

R2 masuk Maharaja Lawak , R2 diserap masuk maharaja lawak , r2 menang maharaja lawak , r2 dapat masuk maharaja lawak , r2 mendapat undian tertinggi masuk maharaja lawak , peserta maharaja lawak r2 , r2 maharaja lawak biodata , r2 diserap masuk maharaja lawak

4 Responses

  1. aku_azreen says:

    R2 sure kembali beraksi kat ML…but kesia kat amir..hahaha

  2. MissNaL says:

    memang R2 la kena masuk. antara yang keluar tu diorang paling best!

  3. ASaDa RyutaRo says:

    amir pun ade gak like! jauh giler kot peserta lain kena tinggal dengan R2 ni. dahsyat…

  4. Famili Ceria says:

    harap2 R2 dpt msok blek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *