Segmen : Aku seorang pencipta

Assalamualaikum . Kali ini aku nak buat segmen aku seorang pencipta pulak . Maksud aku pencipta bukanlah tuhan . Tetapi ini hanya sekadar segmen . Ini merupakan segmen pertama aku so aku harap ramai yang join segmen ini . Apa salahnya aku cuba buat segmen kan?


Apa perlu buat?

  1. Tulislah entri korang tajuk ” Aku seorang Pencipta
  2. Lepastu jawab soalan ni ….
  3. Kalau boleh kasi la backlink kat aku sikit eh … Kalau korang tak nak letak jawapan atau buat entri sendiri pun boleh . Tapi janji backlink la kata korang join segmen aku – Mrkodet.com .

Soalan

1.Apa yang saya nak cipta ?

2.Faktor saya mencipta ?

3.Fungsi ciptaan saya?

4.Adakah anda ingin menjual ciptaan anda?

Itu saja yang korang perlu jawab . Aku harap ramai yang join segmen ini sebab ini merupakan segmen pertama aku . Kalau tak ada orang nak join segmen ni memang aku akan terus stop buat segmen – segmen kat blog aku ni. Tolong paste link entri korang kat komen kalau korang join entri ni sebab aku nak tahu berapa ramai yang join segmen pertama aku

SiniJaBising
TouyaKaruma
PrinceDuyong
Gula-gula Pelangi
Cerytera
BlueBerryBun
Gadis Gula Gula
Nur Faisza


21 Responses

  1. syafiqsulaiman says:

    Macam bez gak ni kodet..!!
    bleh cipta ape2 je ke?? hehehe

  2. Firdaus Alim says:

    Nak Join tapi nak cari Idea dulu ok

  3. Kodet says:

    @syafiq , yep boleh cipta apa saja…

  4. Kodet says:

    @firdaus alim , ok cari idea ok …nnti klu buat paste link kt sni

  5. [kurakura] says:

    sebelum tido kekura pikir . da dpt idea kekura tros online . ngee . 😉

  6. Kerro Shinobi says:

    kodet, ada had pkataan ke..

  7. eiYja_cHum3yl says:

    td buat da…tp intrnet line problem,lpas post entri,xdpt plak ija nk komen kt sini…skrg dpt da…

    http://siniijabising.blogspot.com/2011/02/aku-seorang-pencipta.html

  8. Kodet says:

    @Kerro xde had

  9. Kodet says:

    @eIyja , thx join ….org pertama yg join

  10. AIMAN says:

    perghhhhhh mirul dah jadi kodet. haha
    siap buat contest. baguih noh hang..

  11. Nur Fairies says:

    Salam…
    I joined!!! *Ciptaan saya mmg mengarut..haha~! Hmm..=.=

    http://nurfaisza.wordpress.com/2011/02/08/aku-seorang-pencipta/

    Tq la yerr mr kodet 4 d contest! I likee

  12. Mr Laici says:

    macam best jer… nak join lah.. hehehee…

    Entry Terbaru: Kasih Isteri terhadap Suami

  13. Myvitrd says:

    semoga berjaya semua.. aku takda apa2 lagi yg aku cipta.. so tak tahu nak cerita apa.. kepada yg join selamat mencuba

  14. hana says:

    macam best..
    tp xde idea la..
    kne pk lame nh cz essaiment mlambak…
    =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *