Selepas 24:7 dan Gula – gula , tiba masa untuk Big Bom

Sebab aku tak nak diorang marah , aku tak letak video dah kat sini … Sebab aku baca yang video diorang ada copyright… aku bagi link channel je la . diorang bukan macam 24:7 dan gula2 pun … cuma cover jerk tapi smart .

http://www.youtube.com/user/amran1397


12 Responses

  1. hana says:

    haha..
    macam2 la..
    ngarut je

  2. aRa Naz says:

    diorg nyanyi lagu kump big bang..waa.. patut la nama pon dekat2, bigbom..huhuu..nasib baik cam suara diorg..hehee..klaka

  3. eton says:

    hai mcm2 la bdk2 skg ni.. hummm

  4. Nenek Fasola says:

    sume nk buat ala-ala kpop

    ape2 pun.jemput singgah blog nenekhttp://penglipurlarafasola.blogspot.com/kalau nk follow skali pun ape salahnye.hee

  5. Haz says:

    ok apa…

  6. Alal Yaakub says:

    haha Sakai doo

  7. han eba says:

    ade effort nak miming, ok la tu. agak diterima. tapi yg mcm gula gula dan max 247 tu, dah memang tiru habis. sampai nama ahli pun nak ade ala ala korea, itu sgt bahaya.LOL

  8. restu resort says:

    mcm copy je..

  9. velasrizal says:

    comelnye nama gula2

  10. cik zaza says:

    diorang miming je kan? huhu..

  11. Ayie a.k.a Nyei says:

    kini kita ada group kpop baruuu!! meh3 saksikaann!! hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *