SENARAI LAGU RAYA POPULAR SEPANJANG ZAMAN

20lagu-raya-popular

Lagu raya popular – Kurang lagi seminggu sahaja lagi kita bakal menyambut hari raya Aidilfitri dan pasti yang sudah ramai yang sedang sibuk menyediakan persiapan untuk menyambut hari yang mulia ini setelah sebulan berpuasa.

Seperti biasa bila dah nak dekat hari raya ini stesen Radio sudah mula mendendangkan lagu-lagu raya yang popular samada lagu baru mahupun lagu lama. Jadi di sini saya ingin kongsi dengan semua pembaca setia blog kami Senarai Lagu Raya Popular  sepanjang zaman.

Bil Judul Artis
1 Selamat Hari Raya Saloma
2 Dendang Perantau P. Ramlee
3 Aidilfitri Nona Asiah & Kamsani
4 Suara Takbir P. Ramlee
5 Manusia Miskin Kaya Nona Asiah
6 Selamat Hari Raya Fazidah Joned
7 Dendang Perantau P. Ramlee
8 Selamat Hari Raya Ahmad Jais
9 Manusia Miskin Kaya Eddy Nor Ali
10 Bila takbir bergema Rafeah buang
11 Bersabarlah Sayang Sanisah Huri
12 Hari yang mulia Sharifah Aini
13 Aidilfitri Sanisah Huri
14 Suasana Riang (Di Hari Raya) Junainah M. Amin
15 Suasana Hari Raya Anuar & Elina
16 Kain Songket Saloma
17 Seloka Di hari Raya Uji Rashid & Hail Amir
18 Menjelang Hari Raya Dj Dave
19 Pulang Di Hari Mulia Halil Chik & trio Manja
20 Cahaya Aidilfitri Black Dog Bone

sumber: wikipedia.org

Tu dia 20 Senarai Lagu raya yang popular sepanjang zaman yang dapat bro kongsikan pandai-pandai lah korang cari sendiri link downloadnya ye.. maaflah bro tak sedia kan.. :-) .  tapi kalau nak suruh nyanyikan tu insyaallah boleh la kot .. hehe :-P

Antara senarai Lagu raya yang popular yang ada di atas ini lagu mana yang korang paling suka dengar..? jom kongsikan di ruang komen di bawah..

Sumber Terbaek Network


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *