Tak Sabar nak tengok dan download filem Kongsi

Kodet tak sabar nak download filem kongsi kat Internet , mungkin perlu tunggu lama sikit sebab untuk didownload sebab kalau filem yang dapat untung banyak , lambat nak masuk astro . Tapi ikhlas kodet cakap , kodet tak pernah pun beli dvd kat kedai , cuma download internet . Kalau takde movie nak tengok , boleh buat benda lain . Harap – harap tak lama lagi boleh download Kongsi (Lu langsi Lu Mati )

Review filem Kongsi

Filem KONGSI adalah filem aksi komedi mengisahkan penyiasatan ASP Shariff terhadap kes pembunuhan di kalangan kumpulan kongsi gelap di sekitar Kuala Lumpur. Kumpulan kongsi gelap ini terdiri daripada tiga kaum iaitu Melayu, Cina dan India yang selalu bergaduh selepas berlakunya sesuatu kes pembunuhan. 

ASP Shariff akhirnya berjaya mengesan seorang pembunuh upahan bernama Tumulak yang terpaksa melakukan pembunuhan untuk menebus hutangnya. Pelbagai peristiwa berlaku disebabkan perbuatan Tumulak dalam usahanya menghuru-harakan kumpulan kongsi gelap itu. 

ASP Shariff yang ditugaskan membanteras pergerakan kongsi gelap ini berhadapan dengan pelbagai cabaran dalam usahanya. Dia juga diugut apabila anak dan isterinya diculik.

Video Trailer Kongsi Lu Langsi Lu Mati



DOWNLOAD LINK KONGSI FILESERVE

Review Filem Kongsi Lu Langsi Lu Mati , Download Kongsi Lu Langsi Lu Mati , Download filem Kongsi Lu Langsi Lu Mati , download kongsi mediafire link , perkembangan filem kongsi , pelakon filem kongsi


6 Responses

  1. Puteri Iqa Izyan says:

    huk3.
    x kesampaian nk tgk. jaoh bebenor wayang =P

    nnt kalau ade link utk donlod, share eyh. hek3.

  2. tia @ Ini Kisah Tia says:

    bestttt ! Tia dah tengok . lu langsi , lu matiiii 😉

  3. AzLaN kL says:

    tak payah nak download..bazir masa..meh tengok kat you tube..ni link dia FILEM KONGSI http://www.youtube.com/watch?v=n8d6L9S_y4I&feature=related

  4. AzLaN kL says:

    tak payah susah2 nak download..korang tengok FILEM KONGSI ni kat YOU TUBE..ni link dia http://www.youtube.com/watch?v=n8d6L9S_y4I&feature=related

  5. AzLaN kL says:

    tak payah susah2 nak download..korang tengok jer kat YOU TUBE

  6. OrAng_PeRLiS_mEnULiS says:

    layan jugak la cite ni, even berserabut last last : movie mistakes dalam filem KONGSI didedahkan! Jangan baca kalau belum tonton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *