Taktik baru elak beli Green Bag di pasar raya time kempen takda plastik

Haa , ingat tak haritu aku ada post entri berkenaan aku bengang dengan Tesco sebab dia tak bagi plastik kan. Aku da tahu cara baru untuk berjimat tanpa beli beg Green , beg plastik dan tak payah bawak raga or anything . Ini sesuai digunakan dekat pasaraya yang menjual makanan basah ( sayur , ayam , ikan , buah yang menggunakan timbang) .

Klik sini untuk sambung baca


4 Responses

  1. menusuk hati says:

    bagus2…haha

  2. ►AdamXis◄ says:

    besh jugak idea nie…tesco buat kempen slalu ker?susah ler camtuu…nk kena beli plak beg green

  3. LanaBusyBee says:

    wah, great idea..patut la plastik putih tu selalu abeh ja, keja mr kodet rupanya hehehe

  4. eQuRlz says:

    hakhak..tp plastik buah tu cam kecik sgt jer..xmuat nak letak brg2 besar t..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *