Teringin nak sertai Geng Fraud Click Churp Churp

Dengar – dengar ada geng Fraud Click . Yang selalu jumpa geng fraud click untuk nuffnang , aku nak cari geng fraud click Churp – Churp . Kalau ada kosong aku nak join gak weh , boleh income sampai rm10 sehari . Dapat dari 20 orang dah banyak dah tu .

Tambah – tambah bila guna cara booost earning Churp – churp , memang cepat la kan . Seorang boleh bagi RM1 kalau ada 5 kempen . Klik dia pun lagi untung dari Nuffnang .

Kalau wujud geng camtu , tolong mesej aku kat facebook aku – Kodet Guide . Harap – harap jumpa la ye ? ‘
Kalau takde Churp – churp geng klik iklan apa2 pun jadi la .


5 Responses

  1. muhammad iqbal hakimi bin tahir says:

    serius ka weh?

  2. !! Kodet !! says:

    sirius la , ada ka geng ni ?

  3. NJJ says:

    haha, sungguh menarik!

  4. Milo Ais says:

    xharam ka?haha

  5. hisham says:

    hep… xbek buat fraud click… jatuh haram tuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *