Tips dan cara Blogwalking pantas dan smooth

Blogwalking adalah satu cara paling pantas meningkatkan trafik dan menarik pengunjung ke blog anda . Tetapi untuk blogwalking mempunyai cara untuk lebih pantas dan berkesan tanpa menjejaskan internet line komputer anda .

Klik sini untuk sambung baca


39 Responses

  1. fiz mr.beloved says:

    good info bro..

  2. duan lang says:

    semua ini saye buat..hehehe

  3. FakhrulZakry says:

    good info ๐Ÿ˜€
    FakhrulZakry

  4. Kodet says:

    @fiz mr beloved : welcome
    @duang lang : bagus2..
    @fakhrulZakry : welcome

  5. nisa fadzil says:

    thanks untuk info :]

  6. Kodet says:

    good info , sblum ni xtahu nama anak nabi muhammad S.A.W

  7. mie says:

    kadang2 menjadi adict bila slalu blogwalking…

  8. SyedGraphiX says:

    lalalal~ walking2.

  9. misSbLurRy says:

    dtg….then tulis singah….pastu senyap…wohohoho

  10. skooz-san says:

    aku lakukan ape yg suke je. macam mne hahahaahha~ ๐Ÿ˜›

  11. โ–บAdamXisโ—„ says:

    cara pertama tuu langsung tak besh!sbb tuu aku tak letak shout box tuu…hu3 (^^,)

  12. Kodet says:

    @AdamXis , bagi org kuat blogwalking mesti rasa …. haha bila tak ada shoutbox…letak sekadar puaskan hati diorang… letak kt page lain pun tak apa janji letak..

  13. Ciki says:

    bagus infi ni!

  14. Eazy Izzuddin says:

    thanks info
    kat mana nk cari link magika tu ea?

  15. Kodet says:

    @ciki , welcome

    @Izzudin , leh check link ni
    http://www.blenza.com/linkies/

  16. CikLilyPutih says:

    bagus nie.

  17. Entis Sutisna says:

    thx 4 article..
    please comment back me….

  18. syufaa says:

    good info! sume cara mmg terbaekk! ^^,

  19. woot-woot says:

    kah3…bagos ko ni..saje nak test ko dengan komen komen panas

    ingatkan marah,bagos bagos..

    nak berblog kene tahan telinga kan bro !

    superb !

  20. Miya Omar says:

    i agree with those tips! thanks for sharing >,<

  21. nsdahlia says:

    oh, saya baru tau ada org tak suke tgglkan link kat shoutbox je… i'll learn from that. thanks for the info.. saya follow ye!

  22. Abu Luqman says:

    salam ziarah pagi sini..bro..
    saya buat mcm biasa//Bw

  23. EmanCloud says:

    yup betul tu!

  24. Anwar Naim says:

    nice tips bro! thx ๐Ÿ™‚

  25. FaKArePa!n says:

    bebelan yg menarik bro..
    ini link sy..
    sudi2 la jenguk..

    http://tau4374.blogspot.com/

  26. HAZWAN17 says:

    good info bro

  27. HAZWAN17 says:

    good info bro

  28. Faiz Tapit says:

    nice info brader…
    thanx!

  29. She's retarded says:

    goog tips!

  30. fazemy says:

    ok..dtg blog walking di sini..eheh

  31. Black Winter says:

    Bagus2. Paling tak suka kalau ada yang tinggal dekat shout box macam ni "i follow u, u follow me back ya".
    Macam memaksa pulak. huhuhu

  32. Oreo says:

    Btol,itu lah cara2 blogwalking paling berkesan tp saya selalu guna shoutbox je.Hehe

    Terjah sinii.Hehe

  33. . . . h u s n a . . . says:

    mne shoutbox ?? hehe… singgah~~ slmt thn baru ๐Ÿ™‚

  34. Encik Peluang says:

    kenapa kau bernama kodet tetapi idea mu bernas…hahaha..cool mr kodet

  35. Ahmad says:

    Betul tu

  36. miss shark says:

    heyy, nice info ๐Ÿ˜€ nak praktikkan lah lepas nih..

  37. Ifti Larina says:

    great! semua dah praktik ๐Ÿ™‚

  38. ana raisya says:

    info yg padat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *