Top 10 blogger dalam Gengblogger

Gengblogger adalah satu tempat untuk blogger mempromosikan entri mereka . Dalam gengblogger ni , ada beberapa blog yang selalu berada di atas (popular hari ini) . Yang paling kerap la .

Joegrimjow 
Siapa yang dah lama dalam blogging ni , mesti kenal dia ni . Dia belajar kat Australia ( betul erk? ) kot . Seorang pengedar produk Herbalive . Dia pun ada buat satu blog berunsur kesihatan .

Cisdel
Dia ni dah lama dalam gengblogger . Setiap kali dia post mesti top . Entri dia macam share benda yang best untuk tengok macam gambar supermoon di seluruh dunia . Lebih kurang macam tu ah . Apa itu cisdel ? Cisdel tu aku rasa lembu kot . Tengok je blog dia ada lembu sekor . Tapi sekarang ni dia dah tak berapa aktif…

Admiral Hafiz
Setiap entri dia pasti top . Itu je aku leh kata . Tajuk dia nampak macam menarik , mungkin itu sebab entri dia selalu menjadi top . Pelajar UTP .

Vid-aku
Dia nih baru je masuk dalam top gengblogger nih , dia tak payah tulis panjang – panjang sebab post dia hanya video . Video yang menarik . Ataupun tajuk je menarik… tapi isi… no komen .

Bilatergigithalia
Selalu gak masuk , aku pun lupa jenis entri apa dia post . Tapi penah la 4-5 kali masuk top entri .

Ariffshah
Inilah idola si Faizal Fredley . Suka bebenor dia kat blog ni . Dia tak pernah terlepas entri yang dikeluarkan oleh ariffshah . Ariffshah ni selalu gak masuk top .

Arcx13
Blogger pedas nih , semua entri pedas . Komen pun pedas . Memang pedas habiss…. Kalau yang lemah semangat jangan baca blog dia , jangan promot kat dia nanti dia komen pedas wooo .

Kodet Guide
Korang dah kenal siapa dia ni . Kalau tak kenal sila kenal sebab dia memang hot! Haha . Ngetop juga kat gengblogger nih !

Ok , aku dah malas nak hurai kot , banyak blog yang ngetop nih , ok ni blog yang tak bernasib baik sebab aku baru ingat diorang dan aku malas nak review . Sori2 .


FaizalFredley
PuteraDuyong
MohamadFaiz.com 
Amenoworld

Minta maaf jika nama korang tak ada , kalau selalu masuk top 10 boleh la aku catat nama korang kat sini . Yang nama – nama kat sini dah berbelas atau berpuluh kali masuk dalam top entri gengblogger .


20 Responses

  1. faiz says:

    ramai gak lagi macam dauzpozi, muje, jackie, adikcopypaste(hehe), tapi yang ada dalam entry ni mmg muka2 tetap la..

  2. jackieKOH says:

    haha..belog aku xdak..sob3x..
    sekali skala masuk gak Top 10..nak jg merasakn~~ heehe

    Blog picisan dapat 39 komen dalam entri panas > [ ] Kau blogger MURAHAN ke?

  3. AmenoWorld says:

    Hahaha.. betul cakap ko bro, ble aku nampak ko wat entry cepat2 aku masuk..

  4. OnlyZul says:

    apa tips nak slalu duduk tops kat situ??
    aku asyik tak dpt je… diorang ni slalu potong..hehehe

  5. UBM says:

    heheh thx ade BTH huhhu =)

  6. Dauspozi says:

    Aku pun selalu jugak apa masuk kat top tu… dari zaman GB start lagi.. hahaha.. #kbai

  7. Faizal Fredley says:

    arghh..baik x yah letak…geram!!!!

  8. eton says:

    abg Joegrimjow dah ade kat malaysia la.. dia la yg jual herbalife.. baru jumpa dia bulan lepas.. hehehe

  9. Admiral Hafiz says:

    hehe
    aku jarang2 je dapat POPULAR HARI INI
    kat GB

    blog ni kot yg selalu kan?
    hehe

    nway thanks bro!

    Entry Terkini: Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang – Sedapnya Dapat Makanan Percuma!

  10. akmalhilmi says:

    aku pn ada gak wat
    huuuu :p

  11. topo says:

    fuyo.. cisdel.com ada kat dalam list.. eh siapa kata cisdel dah tak aktif.. aktif je cuma jarang masuk popular post gb kot.. tak mampu nak bersaing dengan blogger-blogger muda yang hebat2 skrg ni.. hohoho

  12. xazryx says:

    alaa aku xde plak .HAHA .

  13. Dawa says:

    diorang yg tersenarai ni kalau ping kt gengblogger, mesti ratus2 likes. huhu

  14. Firdaus Kasim says:

    nk masuk popular hari nie mcmana ekh? aq ingat ke dah aktif kt forum boleh masuk list popular?

    Entri paling hot :
    Tanam bayi hidup-hidup!"

  15. arep_lockermonth says:

    huwaaaa~tade jgk name aku!!hehe

  16. Fathiha Zainal says:

    Psssst.. Pssstt.. Ape rahsienyee?? Cecite.. Cecite.. Kih3!

    Mmg ngetop lah! Kembanggg x?? ;p

  17. Tengku Nizam says:

    aku pun jarang ranking da skrg ni . hahaha

  18. Kak Fenny says:

    akak bagitau diaaaaa

  19. Pachenko says:

    wah..vidaku masuk..
    thnxs.. akulah pemilik vidaku tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *