Ucapan Selamat Hari Raya buat semua

Assalamualaikum buat pembaca blog Kodet. Jarang sekali Kodet nak update blog ini disebabkan dah malas nak menulis tapi still ada yang membacanya setiap hari. Amat mustahil jika ada peminat setia tetapi jika entri – entri lama tu mungkin semuanya datang dari Google. Lagipun sekarang fokus kepada subdomain.

Jadi di sini saya ingin memohon keampunan andai saya terkasar bahasa , mencalarkan hati anda. Maklumlah , semua manusia bukan sempurna. Kepada MasAhmadSafwan , maaf selama ini kalau saya ada perli – perli , komen anonymous kat blog anda (kisah dahulu). Begitu juga dengan Kyrul kalau saya ada kata anda tak hensem walaupun saya tak pernah tengok gambar anda.

Kemudian, AhmadJer kalau ada gaduh – gaduh pasal politik. Lepas ni malas la nak sembang politik sebab memang takkan habis. Tak lupa juga kepada Luqman Hakim kalau aku ada tengking dan perli sebab saya memang suka perli.

Ucapan selamat hari raya kepada semua yang saya list di atas. Selamat Hari Raya admin wootmedia, affan ruslan, syafiq saimi, abdulfarique, faisal abdullah, reezluv , Azfar Roslan, Izzudin Fauzi, Cik Kuntum, Faizal Fredley, Bean Moreno, Niq Afnan, Shah Jihan, Alieff, Yusof Firdaus, Kang M’Rie R’Nie, Amirul Hafiz , Joegrimjow , Aida Helium, Nisa Menaip, Kyrul Fresco, Belalang, Jack Mynewshub, Cerita Mamat, Penulis Senja, Aslan as , Iqbal Hakimi , Prince91, Umar Faruq , Hisyam Wazir , Samsul Ahmad , Titan , Citeje, Mohammad Najmi

Maaf kalau nama anda tiada di sini , biasalah mana ada manusia yang sempurna. Kalau nama anda tiada kat sini komenlah dan saya letak nama anda semoga hari raya kali ini lebih bermakna !

PS : gambar kat atas tu ialah flash dari ayeem ayam. Try la cucuh api kat pelita tu nanti dia nyala. Semoga bergembira !

 


9 Responses

  1. Cik Kuntum says:

    alololo suwitnye ang kodet weh…lagi suwit kalo bubuh backlink teros tehehe “selamat hari raya kodet”

  2. Umar Faruq says:

    name aku mane oiiii.. haha..

    selamat hari raya

  3. Mr Rileks says:

    selamat hari raya walaupun nama aku xde.. hehe…

  4. LM says:

    nak ucap selamat hari raya dan maaf zahir batin gak kat kodet walau awak tak kenal sis LM..

  5. sayacomel says:

    selamat hari raya mr kodet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *